Titelaufnahme

Titel
Who can reach for the Michelin stars? : an empirical analysis of human, organizational, and motivational recources / Uwe Wilkesmann & Maximiliane Wilkesmann
VerfasserWilkesmann, Uwe ; Wilkesmann, Maximiliane
ErschienenDortmund : Zentrum für HochschulBildung - Technische Universität Dortmund, 2021
Ausgabe
2. korrigierte Fassung
Umfang1 Online-Ressource (28 Seiten)
SerieDiscussion papers des Zentrums für HochschulBildung ; Nr. 2-2021
URNurn:nbn:de:hbz:6:2-1507968 
DOI10.17877/DE290R-22125 
Zugänglichkeit
 Das Dokument ist öffentlich im Netz zugänglich.
Dateien
Who can reach for the Michelin stars? [0.42 mb]
Zusammenfassung

Purpose: Research on the careers of fine-dining chefs is still underrepresented in the hospitality literature. Especially, there is a research gap in quantitative empirical evidence of answering the question of human, organizational, and motivational resources needed to become a top chef. The paper provides answers to the question which factors influence whether a chef will be awarded a Michelin star or not.

Klassifikation
Links
Nachweis
Statistik
Das PDF-Dokument wurde 3 mal heruntergeladen.
Nutzungshinweis
 Das Medienwerk ist im Rahmen des deutschen Urheberrechts nutzbar.